Förmiddagen gick okay. Var först iväg till Artro Clinic på Sophiahemmet med mitt knä som aldrig verkar bli bra. Läkaren konstaterade att jag kommer få ha det så här. Det är artros i knät. Det hon rekommenderade var istället sjukgymnastik och att gå ner i vikt!!!

Varför är det alltid tjat om att gå ner i vikt? Jag vet att jag väger för mycket, men ibland tycker jag att det är lite för mycket tjatande om det.

Jag slutade 16.00 igår. Skulle möta upp Perre och ungarna i Ropsten för vi skulle ut till Väsby.

Mamma skulle ha fyllt år idag så vi skulle ut till minneslunden och sätta lite blommor och tända några ljus. Vi möttes av pappa och brorsan där också.

Det är en jätte fin minneslund där hon ligger. Nu var det inget vatten här men på sommaren är det som ett litet vattenfall som rinner ner till den här rundeln.

Jag är glad att barna ville följa med då dom inte var med på begravningen och jag tyckte att dom någon dag behövde få sitt ”avslut”. Frida grät en del, Malin såg jag inte gråta men hon och Frida stod och kramades ganska mycket så kanske…