Eva's enkla bloggande

Lite halvjobbig dag igår

Förmiddagen gick okay. Var först iväg till Artro Clinic på Sophiahemmet med mitt knä som aldrig verkar bli bra. Läkaren konstaterade att jag kommer få ha det så här. Det är artros i knät. Det hon rekommenderade var istället sjukgymnastik och att gå ner i vikt!!!

Varför är det alltid tjat om att gå ner i vikt? Jag vet att jag väger för mycket, men ibland tycker jag att det är lite för mycket tjatande om det.

Jag slutade 16.00 igår. Skulle möta upp Perre och ungarna i Ropsten för vi skulle ut till Väsby.

Mamma skulle ha fyllt år idag så vi skulle ut till minneslunden och sätta lite blommor och tända några ljus. Vi möttes av pappa och brorsan där också.

Det är en jätte fin minneslund där hon ligger. Nu var det inget vatten här men på sommaren är det som ett litet vattenfall som rinner ner till den här rundeln.

Jag är glad att barna ville följa med då dom inte var med på begravningen och jag tyckte att dom någon dag behövde få sitt ”avslut”. Frida grät en del, Malin såg jag inte gråta men hon och Frida stod och kramades ganska mycket så kanske…

2 Responses to “Lite halvjobbig dag igår”

  • Linsfia skriver:

    Jo, läkarna är ganska pigga på att tipsa om viktnedgång, även om man söker för öronvärk…
    Mysigt att småtjejerna följde med till minneslunden.
    Kram kram.

  • annie skriver:

    halloj jaha så du har flyttat hit okej då ändrar jag min länkadress ;) så fina sockarna blir .. å hmm har mamma mia kommit ut på dvd nu eller..såg att du sett den .. åh jag vill oxå se den ;) fredag äntligen å jag hopaps solen lyser även hos dej.. inte kul för dej å få höra detta om vikten hela tiden ..det får jag oxå men åt motsatta hållet istället då ;) så jag vet vad du går igenom vännen.. krya påd ej nu å ha en fin helg massa kramar från annie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>