Eva's enkla bloggande

Glasgow

Ja, nu är jag i Glasgow :)

Inte hann jag skriva nåt igår innan jag åkte, delvis för att jag hade resfeber.

Mötte i alla fall Kimmo på centralen redan vid 12. Vi hade bestämt att vi skulle äta lunch på arlanda. Åt en god lunch och kollade lite i tax-freen. Tyvärr får man ju inte handla tax-free när man åker hit. Så det blev inget.

Planet lyfte vid 15-tiden mot London. Där hade vi sen 2 timmars väntan tills nästa plan. När vi äntligen kom fram till Glasgow och hotellet så var klockan halv 10 (engelsk tid). Vi beställde varsin Ceasar sallad i baren och en öl. Daniel hade redan kommit så han kom ner och höll oss sällskap.

Så himlans länge orkade vi inte sitta utan vi gick upp till våra rum. Surfade lite en stund och sen släckte jag lampan.

Har inte sovit särskilt bra måste jag säga. Vridit och vänt mig och det mullrar utanför pga av vägarna. Den här gången fick jag rummet åt andra hållet och där ligger dom större vägarna :(

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så att det blir frukost. Vi bestämde att vi skulle äta då tillsammans och sen knalla ner till kontoret. Det ligger bara några 100 meter från hotellet.

Jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder härifrån då jag glömde kabeln till kameran *grr* Dom får komma senare. Jag är glad att jag i alla fall kan surfa och skriva här.

3 Responses to “Glasgow”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>