Eva's enkla bloggande

Skotska

Det är inte lätt att förstå!!!! Visst när dom pratar om jobbet så är det okay, då är det ju saker som jag vet vad dom pratar om. Men som idag när vi var ute och åt lunch. Jag tappade bort mig flera gånger om! Och det känns ju så pinsamt och fråga om..

Dagen har varit ganska intensiv. Vi har gått igenom bokningar och lite billing. Det är som jag misstänkte i alla fall med bokningarna. Pga att man inte har vetat tidigare hur man ska sätta upp allt i meridian så blir det manuella bokningar. Men det ska vi börja ändra på nu! Som tur är så ingår det här i mitt stora projekt jag är med i så jag har börjat rota i det redan. Måste bara få helt klart för mig vilket nr som hör ihop med vilken produkt…

På kvällen var det bara vi 3 som gick iväg och åt. Efter lång promenad genom Glasgow kom vi till Merchant Square där vi hittade en restaurang som vi gick in till. Kimmo hade pratat om att testa Haggis som är en Skotsk rätt. Men jag slog upp det på nätet innan vi gick så jag vågade inte. Han tog det i alla fall och jag testade en tugga och det var faktiskt riktigt gott… Själv åt jag en hamburgare ;)

Jag skulle aldrig våga gå själv genom Glasgow på kvällen. Tycker det är så obehagligt. Känns verkligen som en ”slum” stad, fast det kanske inte är det. Men det är så skitigt överallt. Alla hus är så smutsiga av all kol och det är en massa gamla hus….

När vi kom tillbaka till hotellet tog vi en öl i baren och nu sitter jag här och surfar runt lite.

Får se om man kanske kan smita ifrån lite på dan och kolla lite affärer imorn. Tyvärr så hade alla affärer stängt när vi kom ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>