Japp, då var man hemma igen. Känns både ock om jag ska vara ärlig.

På sätt och vis skönt att gå tillbaka till vanlig vardag igen. Jag trivs ju bra på jobbet så det ska bli kul att börja igen. Har lite tankar ang jobbet som jag inte skriver här… Hoppas allt löser sig på måndag.

Kvällen har varit lugn, tittat på ”bröllop och jäkelskap” på fyran. Jag tycker det är kul med såna buskisar.

Nu ska vi kanske sätta på en film, får se vad det blir bara.

Imorn blir det tvätta, tvätta, tvätta, tvätta… som gäller. Otroligt vad mycket det blir när man är borta. Eller kanske det egentligne är som vanligt bara att på landet har vi ingen maskin så man ser hur högen växer vilket man ju inte gör hemma då maskinen körs iett.

Än så länge inge mera ont, men jag är fortfarande orolig att det ska komma och inbillar mig ibland att det känns som om det är nåt på gång… Fasiken, kan dom inte operera nu så det blir gjort och jag blir som vanligt igen!!!