och hittade på nåt sätt till den här bloggen. Helt underbar blogg som skrivs av kompisar till den mördade Therese Johansson i början sommaren. Har suttit och läst och lyssnat på musik och tittat på bildspel dom lagt in. Under tiden rann tårarna utför mina kinder.

På jobbet är jag jätte hård mot mig själv just nu. Jag kommer in lagom till kl. 8 istället för 7.20 och går hem 16.00 istället för 16.30-17 som jag gjort under senaste månaderna. Plus att jag tar hela min lunch timme. Och det känns så SKÖNT! Varför ska jag slita ihjäl mig när ingen tackar en för det?!?!? Men imorn får jag lov att rucka på det lite. Måste nog tyvärr jobba över lite för att hinna med allt jag ska innan jag blir sjukskriven. Ska även ha möte med K och T imorn och där ska vi gå igenom vad dom behöver göra åt mig medans jag är borta.

Under den här veckan är det en kille från England här som är med i projektet jag ju också är ansvarig för (träningsbiten) och jag har inte hunnit med att sitta ner med honom nånting tyvärr. Känner mig jätte dum som inte gjort det men han vet att jag ska in på operation på fredag så han säger att det är okay. Jag får ta igen det senare.

Annars ikväll har jag laddat ner filmer i min MP3 så jag har nåt att underhålla mig med på sjukhuset om det blir tråkigt. Plus att jag har införskaffat 4 tidningar med korsord. Funderade ett tag på om jag skulle ta med mig datan för att kunna titta på film men tycker att det känns lite överdrivet… Nöjer mig med MP3:n istället.