Japp vi hade verkligen sola i Karlstad med oss!

Vi började våran lilla resa redan kl. 6 på morgonen då det ju i alla fall var ca 30 mil att åka plus att vi inte visste hur vädret och väglaget skulle vara. Tjejerna tittade på film i bilen och vi hade trevligt. Ett par korta stopp tog vi på vägen för kisspaus/rökpaus.

Mellan Karlskoga och Karlstad skönt temperaturen kraftigt från -6 till -20 jätte snabbt. Nästan så vi undrade om det var fel på tempmätaren

Vi var framme en stund innan tjejerna pappa skulle komma så vi gick in på McDonalds och väntade och åt lite.

Medans tjejerna var i väg på begravningen gjorde jag och Sofia Karlstad. Faktiskt en riktigt mysig stad måste jag säga.

Häftigt toapapper vi hittade på Lagerhaus

Massvis med is fanns det på många platser…

Vi blev kaffesugna och gick till Espresso House. Vaniljlatte MUMS!

På vägen hem stannade på Godisstoppet och handlade massvis med godis.

Jag köpte dessa söta burkar till tjejerna och fyllde dom med godiset

Jag fick den här fina handduken av Sofia. Den fick jag direkt på morgonen när vi träffades. Tack gumman!!!!

Tack för en härlig dag tjejer!!!!

En sak blev lite knasigt idag och det var att när vi närmade oss Karlstad så messade jag min gamla skolkompis Anneli och frågade varför dom hade så kallt… Tänkte att jag skulle chocka henne med att jag var där. Gick och väntade länge på att jag skulle få leverans rapport och till slut tänkte jag att ringer upp istället. När jag slår upp hennes nummer upptäcker jag att jag hade messat på fel nummer. Inte fasiken går det att skicka sms till hemnummer!!!! Synd var ju det för kanske hon hade haft tid att komma in till Karlstad en kortis om jag hört av mig tidigare.