Eva's enkla bloggande

Slappar dag

Hade tänkt att jag skulle åka till sy/stick mässan i Älvsjö men jag hittade ingen som hade lust att följa med så jag hoppade det helt :( hade ingen lust att åka ensam.

Kände mig rastlös ett tag och visste inte vad jag skulle göra. Men efter ett tag så knäppte Perre och jag på en film och efter det en till :)

Först såg vi Beck – I stormens öga. Måste säga att det var den bästa på länge! Lite kul att Gunvald inte var som vanligt brusig och arroganta, utan han var faktiskt riktigt trevlig.

Den andra filmen var ”Taking Chance”. En drama som var helt okay.

Satt samtidigt och stickade på sockorna jag håller på med till Sofia. Hade bara lite kvar, tårna, och så tar garnet slut!!! Fasiken också, måste ut och leta efter mera. Bara hoppas att det finns här i Stockholm då jag köpte det i Karlstad förra helgen…

Resten av dan lär bli lika lugn, det är ju melodifestivalen ikväll och ge mig ut i snön har jag absolut ingen lust med. Kan inte nån få det här att sluta nån gång?!?!?! Jag är så otroligt less på all snö nu.

3 Responses to “Slappar dag”

 • Sofia skriver:

  Hej tjejen! :) Vilken osis med garnet! Du är så SÖT som stickar till mig :) Kan du inte skarva med nåt garn du har hemma då? För mig gör det inget om det är nån annan färg. Då blir det mer speciella sockor bara ;) Stor kram.

 • Eva skriver:

  Det har du kanske rätt i ;) ska se vad jag har för nåt som är i samma tjocklek :)
  kram

 • Inger skriver:

  Hej, Eva !

  Jag ska till Karlstad över helgen m m från den 11 mars till 15 mars. Så vill du så kan jag ju se om jag kan hitta ditt garn. Vi hörs om det!

  Vilken otrolig tavla – den du! Den gjorde mig imponerad.

  Ska servera frukosten åt kvinnorna i Ansgarskyrkan imorgon och sedan blir det syjunta på söndag em.

  Trevlig helg så ses vi väl på bussen nå’t tag!?
  Hälsningar Inger (några portar bort)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>