Japp min helg består av bara jobb. Vi byter system över helgen och just nu sitter vi och testar att det verkligen fungerar som det ska. Typiskt bara att det skulle vara just denna helg när det var det stora bröllopet. Men jag tycker att jag löste det riktigt bra ändå :) Lånade en annan bärbar data på jobbet och använde trådlöst internet till den (jobbets internet spärrar alla video och rörliga bilder som finns på internet).

Kimmo skakade på huvudet när han såg att jag fotograferade datan ;) Men att visa hur det såg ut genom en printscreen är ju inte samma sak eller hur?

Igår blev det 9 timmar jobb, vi får se hur länge det blir idag…. Perre och barna är på landet och det är väl lika tur det då jag absolut inte är social den här helgen…. Dom har det nog jätte skönt där ute. Är faktiskt avundssjuk på dom! Men jag ska prata med Kimmo idag och kolla om jag kan få ledigt på torsdag så vi kan åka ut till landet redan då. Vill inte sitta i köerna på fredag när halva Stockholm åker upp till Roslagen…