På lördag gifter sig Sofias syster och jag har fått äran att köra henne lite under dan innan bröllopet :)

Hon ska hämtas hos frissan där hon kommer att vara ombytt och klar och köras till kyrkan för fotografering. Under den tiden åker jag nog hem en stund och kommer tillbaka lagom till själva bröllopet. Jag fick idag frågan om jag hade lust att filma när dom går ut ur kyrkan och även utanför. Och självklart kan jag göra det :) Det ska bli jätte kul!

Idag har det annars varit en upp och ner dag på jobbet. Billing som inte körts igår, billing som körts men ändå inte blivit rätt och billing som skulle köras nu ikväll och inte verkar funka! Sen uppe på det så är det ju alla andra femtioelva mail som man ska försöka hinna med och svara på och projekt som är på gång… Känns som om det är lite mycket just nu….

Var på första föräldramötet i gymnasiet ikväll. Var ett riktigt bra möte tycker jag. Rektorerna verkar helt okay och jag gillade den ena mentorn Malin (den andra var inte där så henne kan jag inte säga något om). Men han var i alla fall trevlig och rolig tycker jag. Jag hade för mig att mötet skulle börja kl. 19.00 men 17.20 fick jag veta att det började 18 så det var bara att sätta extra hög fart för att hinna, men det gick bra.

Nu tror jag att jag ska hoppa isäng. Känner mig inte helt frisk från min förkylning än och sover ju inte ordentligt då jag fortfarande måste halvsitta upp för att slippa hostan…