Eva's enkla bloggande

Börja dan med ett gott skratt

2 Responses to “Börja dan med ett gott skratt”

  • Sofia skriver:

    Ja, bilden blev verkligen superfin på henne :) Ja, vi ses i morgon. Jag strosar nog lite på stan en stund innan jag möter upp dig. Fick ju lön idag! Fast det gick åt en väldans massa till räkningar… Stor kram.

  • Sofia skriver:

    Tack för igår gumman. Nu är min nya dator installerad och klar. Lite ovant att köra Windows 7 men det ska nog gå… Nu börjar min njutarstund. Kaffe och stickning framför datorn och svtplay ;) Stor kram! Kollade du på Brottet igår förresten? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>