Jag har inte helt försvunnit, men det har hänt otroligt mycket senaste halvåret och jag har bara inte orkat skriva.

I efterhand kanske det hade varit bra och gjort det och jag ska nog försöka ‘skriva ikapp’ för min egen del. Det kommer då i alla fall bli bakom lösen vissa delar då jag inte vill att allt ska synas utåt…

Det som varit jobbigast senaste tiden är nog i alla fall att pappa har dött. Det känns helt overkligt att han inte finns kvar längre. Helt plötsligt är jag äldst och föräldralös. Det är en så konstig känsla att det knappt går att beskriva.

Pappa har ju alltid funnits där!!!!

Jag har gjort iordning en länk här högst upp där jag kommer att lägga in en massa om honom, försöker bara och scanna in en massa dia, negativ och foton som jag vill ha med.

En hel del texter hittade jag bland hans saker som jag också kommer att publicera.

SAKNAR DIG PAPPA!!!!!