När jag kom till Danderyd fick jag 1 liter kontrast att dricka.

2 dl skulle drickas varje halvtimme. Som tur var så smakade den ingenting alls, men vad mycket det blir när man ska dricka det så intensivt. Och kissnödig blev man.

Sista halvtimmen fick jag inte kissa alls så jag var jätte kissnödig när jag skulle in. Jag skulle också få kontrast intravenöst och dom förklarade för mig att det känns först som om man får en metallsmak i munnen och sen som om man kissar på sig. När det väl var dags för det så kändes det verkligen så! Och med tanke på att jag var kissnödig innan så var jag säker på att jag gjorde det, men som tur var så var det bara en känsla.

Undersökningen var över på 15 min och nu får jag vänta ca 1 vecka innan jag får svaret. Vill veta nu!!!!

När jag kom hem så skulle precis Malin och Frida åka in till stan och gå på bio så jag blev ensam hemma i flera timmar. Plockade lite och handlade och sen fortsatte jag att scanna in dia bilder. Det  tar ca 5-10 min per bild och det finns massvis så det här kommer och ta lång tid…

Idag ska jag åka iväg till sy- och stickmässan i Älvsjö med Siv och Annika. Det ska bli kul. Även fast jag inte får sticka just nu så kan det vara kul att titta och förhoppningsvis kanske hitta nåt som jag kan spara tills jag får sticka igen ;)