Äntligen är det dags för semester!

Det ska bli så skönt. Känner att jag verkligen behöver det nu.

Jag trodde att jag hade läget under kontroll inför min semester. Hade lämnat över alla mina uppgifter till T som ska sköta det när jag är borta. Det enda jag kände att jag behövde dubbelkolla var att han också hade koll på det.

Men så i måndags så brakade det loss. Det dök upp hur många saker som helst som skulle fixas den här veckan.

För det första har vi just nu besök från England som ska hjälpa oss inför övergången till ett annat system. Det ska bli jätte kul och spännande men jag hade inte räknat med att jag skulle sitta med i så många möten den här veckan!!!!! Har fått tillbringa massvis med tid och sitta ner och lyssna och informera dom.

Sen ”hittade” eller kom N med en ny försäkring som ska sättas upp i systemet. Då det är många som är på semester just nu så blev det jag som fick lov att göra det.

Inför att jag skulle kunna sätta upp det så var det många mail och mycket info som jag behövde få. Den sista infon fick jag idag på förmiddagen. Då hade jag i alla fall varit smart och påbörjat att lägga in infon.

Sen när det gäller det här med nya försäkringar så får inte vi själva här i sverige sätta dom i ”final” utan det måste teamet i Glasgow göra så jag fick lov att kolla så att K fanns på plats så jag kunde få snabb hjälp. Som tur var så är han så gullig att han hjälper mig nästan på en gång när jag behöver. *Thanks K”. Jag mailade honom vid 13-tiden och vid 14-tiden så var det klart. Det kallar jag bra support!

Sen har det ju självklart dykt upp en massa filer och ”problem och funderingar” från kundservice.

Kände i onsdags att ska jag få gå på semester så måste jag nog jobba sent både torsdag och fredag. Onsdagen kunde jag inte då jag hade tid hos frissan och den vägrade jag att ändra på. Hade redan fått vänta i 2 månader..

Så torsdagen blev det till att jobba 11 timmar och idag blev det nästan 10 timmar.

Men nu är jag som sagt ledig, och i 4 veckor!!!

Just nu sitter jag och testar min nya bärbara data :O) och det är så kul!

Tänkte att jag skulle försöka blogga lite under semestern så då behövde jag en data jag kan ta med mig till landet. Skaffade även mobilt bredband idag så nu kan jag surfa där också.

Ha en skön kväll

//eva