Jag hoppas att vädret idag inte tänker hålla i sig hela semestern som den gjorde förra året.

Det har regnat så gott som hela dan *grr*

Enda fördelen är att vi kom iväg och handlade så nu har vi mat och allt annat som behövs för en lång tid framåt.

Frida har haft tur idag. Grannens barnbarn kom hit så hon har haft nån att vara med hela dan. Malin har inte haft nån men jag tror att hon överlever i alla fall ;o) Hon har ju precis haft S här.

Var över till H som är bofast här i området och pratade en stund. Hon hjälpte mig att leta reda på lite olika ställen som jag kunde testa att ringa till ang vatten till poolen. Kanske har det löst sig  Dom ska ringa upp imorn igen. Det enda knölet var att deras tankbil bara tar 6 kubik vatten och vi behöver 12-13 kubik…. Sen beror det helt på vad dom tar för pris. Den andra som vi brukar ta från tar 1500:- för samma mängd… Men det blir morgondagens bekymmer.

Vi grillade flinta stek ikväll. Tänk att man aldrig kommer ihåg vilken lång tid det tar att grilla såna… Tog nog närmare en timme innan det var klart, så det blev sen middag idag igen… Undrar om vi kommer lyckas äta tidigt nån dag under semester…

Nu ska jag nog sätta mig och kolla på en film i det här tråkiga vädret. Kanske blir det en Beck-film….