Igår frågade M på jobbet om jag hade lust att följa med på en fotoutställning i konserthuset på lunchen. Det är en utställning just nu med Lennart Nilsson där. Det är gamla bilder från Stockholm under 40,50 och 60 talet.

 

Den var jätte trevlig. Rekommenderar jag! Kul att se Stockholm hur det såg ut förr. Och kul att se om man känner igen sig.

Fick för mig då att det skulle vara kul nån dag och åka in till stan och gå en lååååång promenad genom hela stan och foto hur det ser ut. SMS:ade Sofia och frågade om hon hade lust med det nån dag så det har vi bestämt att det ska vi göra vid första bästa tillfälle.

Sitter och klurar med K på en ny mall…

Min väg hem från jobbet i bilder:

 

 

 

 

Orkade inte laga mat idag så det fick bli färdig mat. Sushi är gott! Även barna gillar det.

 

Medans jag väntade på bussen kikade jag mot perongen och konstaterade att träd det kan nog växa var som….

Senare på kvällen gick jag över till C och N. Jag har ett sår på benet efter den enda fästingen jag fått i år som kliar och är röd runt om. Då C är sjuksköterska ville jag höra vad hon trodde. Hon tyckte att jag skulle avvakta ett par dar men går det inte ner då skulle jag gå ner till vårdcentralen och kolla det ordentligt.

Min tanke var att jag skulle vara där en liten stund men det blev 2,5 timme… Vi pratade, pratade och pratade och tiden rann iväg. Riktigt trevligt! Hjälpte dom även lite med datan då dom saknade lite program.