Kollade som sagt med K och han behövde ha hjälp av mig för att lösa problemet. Tyvärr gick det inte så bra för mig. Hur jag än försökte så kom jag inte in i våra system.

Provade att gå upp till H och låna hennes internet då jag trodde att mitt var för slött. Men tyvärr hjälpte inte det.

Ringde N och bad henne om hjälp med att ta print screenar och skicka till mig. Hon kom in ett av systemen men inte det andra så det tog stopp ändå. Pratade med K igen om det så han tog kontakt med England så att dom fick hjälpa till då det inte finns nån annan på kontoret som kan hjälpa till. Min sista chans var D i Finland men det visade sig att han blivit pappa idag så han var inte där… Men men, K löste det med england så nu kan jag glömma det.

Idag kom i alla fall äntligen vattnet till poolen :o )

Barna har badat jätte mycket fast det inte är särskilt varmt. Jag stog i en liten stund när han började ösa i vattnet men det blev för kallt. Förstår inte hur barna fixar det, men dom är väl tåligare eller är det jag som blivit känsligare….

Nu ska jag spela Yatzy med Frida då hon behövde ha en lugn stund efter att hon kommit rusande och sagt att hon blivit biten av rödmyror. Stackarn.