Igår var det stor utställning av bilar i Norrtälje så vi åkte dit. Har aldrig varit på det förrut så det kunde vara kul.
Otroligt vad många bilar det var!!! Vart man än gick så var det bara fler och fler bilar…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och självklart så måste vi ju lyssna på Brolle när nu han var där. Han har ju så himlans bra röst!

 

 

 

 

 

Träffade även på en kompis som flyttat till Eskilstuna och som jag inte sett på några månader så det var ju lite extra kul. Det komiska var att vi hade messat med varandra tidigare i veckan där jag frågade om hon hade lust att komma över och fika i helgen. Då skrev hon att hon skulle på en utställning i helgen men inte fattade jag att det var den här. Trodde det var nån hundutställning. Men nu ska vi se till att får till en fika eller middag så snart som möjligt.

När vi kom hem ville barna absolut bada i poolen och det fick dom gärna. Jag brukar vara en badkruka men idag kände jag att jag skulle chocka alla då Malin och Frida bara stod och inte doppade sig nån gång. Jag skyndade mig i och han doppa mig före dom :o )

Till middag åt vi kräftor. Så himlans gott!