Idag var det bestämt att jag skulle jobba hemma så det blev en lugn morgon med mycket tid att fixa sig på. Det är man ju inte så van vid. Gick sen ner på Fridas upprop.

Dom har en så härlig tradition där. Alla sjunger en sång som är skriven både på svenska och spanska och så släpper dom upp balonger.

Efter att jag varit med där så gick jag hem och satte mig och jobbade. Hade hoppats på att få vara helt själv hemma men Malin kom hem. Hade ingen att vara med. Men det gick bra det med. Hon var gullig och höll sig på sitt rum så jag fick jobba ifred.

På eftermiddagen skulle jag med henne på samtal i skolan. Hon ville helst inte att jag skulle med men där hade hon inget val. Jag tycker att det är självklart att man ska följa med på samtal.

Perre är fortfarande på landet och nu ska jag bara sitta och mysa i soffan