Har varit hemma två dar från jobbet. I helgen som var så sov jag både på lördagen och söndagen… Jag som aldrig sover middag sov alltså och la mig tidigt på kvällen. Tror jag hade lite feber för jag frös och svettades om vartannat.

Egentligen skulle jag ha åkt till Helsingfors på måndagen men jag ringde K och sa att jag inte klarade av att åka och han tyckte att jag skulle vara hemma och krya på mig istället.

Nu känner jag mig bättre och imorn ska jag jobba igen tänkte jag… Nu klagar Perre däremot på att han börjar bli snorig så han lär väl bli hemma några dar…

 

 

 

Testa att fota vattendroppar. Det var flera år sen sist och jag bara älskar såna här bilder. Det var jätte kul att fota med systemkameran när det gällde det här. Den är ju så snabb och man kan ha blixten på vid macro fotografering.

Kommer snart att lägga upp flera vattendroppar på min fotosida. Inte idag men snart…