Efter att ha sagt upp mig som mamma och fru i torsdags så har det faktiskt varit lugnt här hemma.

På fredagen när jag kom till jobbet så bröt jag ihop så Marianne A fick trösta mig och jag fick prata av mig. Hon kom på den braiga idén att jag skulle ringa ett telefonnummer vi fått på jobbet om man behöver hjälp med någt, oavsett vad det är. Kan vara juridiskt, familjeproblem, financiella eller vad som helst. Så jag gjorde det. Fick förklara på engelska vad det var jag behövde hjälp med men det gick bra. När jag berättat vad mitt ärende gällde så fick jag veta att det skulle ta max 48 timmar innan någon kontaktade mig. Vilket jag tycker är helt okay.

Men redan efter 3 timmar ringde en man upp mig. Han bröt lite på danska och erbjöd sin hjälp. Han frågade om vi skulle komma alla tre redan första gången eller om jag ville att vi skulle ta det i någon särskild ordning. Jag tyckte att det kanske vore bäst om jag och Perre först träffade honom så att vi kunde få prata och ‘ena’ oss och sen ta in Malin i det hela. Det tyckte han också lät bra och vi har fått tid redan på tisdag kl. 20.00!!! Det kallar jag snabbt jobbat. Ska bli jätte skönt.

På kvällen när jag kom hem så berättade jag för barna om det (hade berättat för Perre under dan) och sen bad jag dom om att vi skulle ha en lugn och glad helg och inga sura miner. Och det har dom hållt. Allt har gått jätte bra!

Igår julpyntade jag lite. Jag är inte den personen som vill ha för mycket julpynt men lite i alla fall. I år har jag t.om. fått upp ljusslingan på balkongen innan snön. Förra året hann jag inte innan balkongen var översnöad.

Annars har jag stickat en hel del. Det är så otroligt skönt att äntligen kunna sticka igen. Det är verkligen terapi och avkoppling för mig!

Fick papper från Stockholms Auktionsverk att nu är det dags för mitt sista föremål jag lämnat till dom. Det är en silverskål. Håll tummarna att den går för ett bra pris :)

Klicka på bilden så får ni se den i större format. Jag kan ju säga att den här var inte rolig att rengöra… Så många snirklar och vrår…

Idag och imorn ska jag gå på seminarium. ‘Tolking av försäkringsvillkor’. Ska bli riktigt kul då jag faktiskt sitter med väldigt många såna under dagarna.

Enda kruxet är att jag ska till kirurgmottagningen halv 3 så jag får ‘smita’ ifrån en liten stund och åka till Danderyd. Tänkte ta taxi så går det fortare plus att jag hinner tillbaka en stund efteråt. Hoppas jag får en operationstid idag! Vill verkligen ha det här avklarat så fort som möjligt!